Bloggbild

Segertåget rullar vidare

Hej på er! Har inte varit så aktiv på bloggen det senaste. Som jag skrivit förut så pluggar jag till lärare och har haft mycket som hindrat mig till att kunna skriva. Men nu under sommaren har jag all tid i världen att skriva. Så ska alltså bättra mig 😉

Till att börja med så har vi haft riktigt bra matcher och har tagit 6 poäng i helgen och det känns riktigt bra! Division 1-laget vann med 5–1 mot Smedby och division 2-laget vann med 5–2 mot Tranås/Torpa. Veckans avslutsövningar har gett utdelning. Vi är igång och segertåget rullar vidare.

Vi är även tillbaka på vår hemmaborg Mariebovallen för tillfället. Det är där vi kommer spela våra två sista hemmamatcher innan sommaruppehållet.

Nästa match: Mariebo IK–Nittorps IK. 18 juni klockan 15.00. MARIEBOVALLEN

Denna vecka förbereder vi oss för Bergdalen (borta). Det kommer vara en tuff vecka med många träningar och matcher.

Vi får hoppas på fler avslutsövningar, mycket spel och lite skratt också J

Följ oss gärna på:
Instagram: marieboikdam
Twitter: Mariebo IK Dam
Och glöm inte hashtagga #magiskamik

Vi ses snart igen kompisar! 😀

Extremt härlig vinst

Igår var det äntligen vår tur att ta de tre viktiga poängen mot IFK Örby.

När jag klev in i omklädningsrummet igår så kände jag en speciell känsla i kroppen. Känslan var ‘‘idag är det vår tur!” Vi satte på den nya låten ”CAN’T STOP THE FEELING” med Justin Timberlake och alla började dansa samtidigt som vi bytte om.

När klockan slog 14 stängde vi av musiken och vår nya tränarduo Christian Blick och Conny Nilsson kom in och började snacka om dagens match. Christian, som har hållit i veckans träningar, har haft fokus på vårt eget spel och att vi är ett lag som jobbar för varandra.

Det visade vi ta mig fasen under matchen också!

Vi har övat på skott som ska sitta i målet denna vecka. Det är som Christian säger: ”Vi gör sex mål i andra halvlek och spelar riktigt bra fotboll. Det var spel mot ett mål, vi vågar skjuta, utmana, hitta passningarna både centralt och på kanterna.”

Det sammanfattar vår träningsvecka och det sammanfattar matchen!

Vi krigar för varandra, vi ger 120 procent varje träning, varje match och jag är så förbannat stolt att få vara en del utav detta lag!

Foto: Emma Bergman
Foto: Emma Bergman

Följ oss gärna på:

Instagram: marieboikdam

Twitter: Mariebo IK Dam

Och glöm inte hashtagga #magiskamik

Vi ses snart igen kompisar! 😀

En spark i baken, #MagiskaMIK

Hej på er!

Jag heter Emma Bergman och spelar för Mariebo IK. Jag har fått äran att få fylla ut raderna i denna blogg. Anledningen till att starta bloggen är att det ska bli ett ökat intresse för Mariebo IK och framför allt damfotbollen.

Resan började i Falkenberg
Laget sitter i en lokal i Falkenberg på vårt träningsläger när Fredde (lagledaren) frågar om det är någon i laget som skulle vara intresserad av att starta en blogg om vårt lag och lite om sig själv. Tankarna och dagarna går. Sedan bestämmer mig för att skicka iväg ett sms till Fredde.

‘‘Hej Fredric. Jag kan gärna tänka mig att blogga på [JKPG Live]! Emma B. ’’

Nu sitter jag här en månad efter meddelandet till Fredde och försöker skriva mitt första inlägg. Det känns overkligt men ändå väldigt spännande!

Bloggen kommer vara mest fokuserad på laget (Mariebo IK). Ni kommer få en inblick på hur laget ser ut och vad som händer bakom kulisserna.

Jag ser fram emot denna tid och det skulle vara superkul om ni väljer att följa Mariebo IK till framgång. Men det behövs en spark i baken! 😉

Följ oss gärna på:

Instagram: marieboikdam

Twitter: Mariebo IK Dam

Och glöm inte hashtagga #magiskamik

Vi ses snart igen kompisar! 😀

Fler nyheter

Skadedrabbat Assyriska tappade poäng hemma

Sjätte förlusten för Tenhult

Spartans slog Griffins

Meron avgjorde för Råslätt

Spartans utspelade i hemmapremiären

Inhoppande tränaren räddade Assyriska

Ny utklassning av Mariebo

BILDSPEL: Se alla bilder från SM-slutspelet

Flera förändringar i HV71 – så känner du igen lirarna

Tord förlorade med uddamål