HV-talangerna fortsätter vinna med landslagen

Just nu pågår det flera femnationersturneringar för ungdomslandslagen och HV har talanger med i alla årskullar. Team 19 har kört över Schweiz två gånger och Isac Brännström har imponerat i matcherna. Nu har även Team 18 och Team 17 vunnit sina premiärmatcher och flera HV-spelare har fått visa upp sig.

HV-talangerna är ute på landslagsuppdrag och det går riktigt bra för grabbarna. Isac Brännström har vunnit med team 19, Erik Brännström, Adam Åhman, David Gustafsson och Filip Sveningsson vann sin första match med team 18, precis som William Fransson och Alexander Holmberg gjorde med team 17.

Team 18 ställdes mot Tjeckien i sin första match i femnationsturneringen i Sundsvall. Med i truppen finns fyra HV-spelare, bland annat supertalangen Erik Brännström. Matchen mot Tjeckien blev väldigt jämn men Sverige lyckades vinna med 4—3 efter förlängning men HV-talangerna lämnade isen poänglösa.

Det blev inga poäng för HV-spelarna i Team 17 heller. Laget ställdes mot USA och lyckades vinna matchen med 3—2.
Team 18 ställs mot Ryssland på torsdag och mot Finland på lördag innan de avslutar turneringen genom en match mot USA på söndag.

Team 17 har ttre matcher kvar i turneringen och de ställs mot Tjeckien på torsdag, mot Ryssland på fredag och mot Finland på söndag.

Kommentarer

Fler nyheter

Thelin om J-södras nästa träningsmatch – ”Vill alltid vinna”

Här är Sport JKPG:s nya stenhårda blogg

Stjärnan tillbaka när HV jagar revansch

J-Södra förlänger med huvudsponsor

Jumbon var en enkel match för Habo

Efter den mäktiga vinsten: ”Det är jättekul att skriva historia”

Första tappet för Sparks i Superettan

Fem poäng upp till kvalplatsen

Tungt Ryssland stoppade Borgman

Efter suuuperkrossen: Vi visste förutsättningarna redan innan