HV71 säkrar upp guldtränaren

HV71:s assisterande tränare Nicklas Rahm har förlängt sitt kontrakt. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2020, skriver HV71 i ett pressmeddelande.

Efter flera år i Växjö återvände Nicklas Rahm inför förra säsongen till moderklubben HV71. Han tog tillsammans med Stephan Lillis Lundh rollen som assisterande tränare bakom Johan Lindbom.

Kontraktet skrevs på två år. Men redan nu, med ett år kvar på det ursprungliga avtalet, har HV71 och Rahm kommit överens om en förlängning.

Det nya avtalet sträcker sig till 2020 – lika långt som det kontrakt huvudtränaren Johan Lindbom skrev på i förra veckan.

– Nicklas är en oerhört viktig bit i tränarkonstellationen, med sin kompetens, sitt driv och sitt positiva sätt att vara. Vi är mycket glada över att han är HV-tränare även i framtiden, säger sportchefen Johan Hult i ett pressmeddelande.

Nicklas Rahm:

– Min målsättning var att fortsätta i föreningen en längre tid, så det känns riktigt kul att det nu blir så. Jag har under säsongen fått bra möjligheter att utvecklas i denna ledarstab och trivs väldigt bra med människorna i och runt om föreningen. Nu är drivet starkt att bli ännu bättre, både för mig och för klubben.

ALLT OM HV71 – GÅ TILL VÅR HV-SIDA

Missa inga lokala sportnyheter – ladda ned Sport JKPG:s app! 

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL IPHONE

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL ANDROID

Kommentarer

Fler nyheter

Haidari: ”Jag saknar min ”bror” redan

VM-framgångar för Hallby-åkare

Förre HV-stjärnan om framtiden och NHL

Finalplats i ungdoms OS för Annie

Rival kan tappa förre HV-stjärnan redan i höst

Väntat guld – damkvartett skrällde

Flera SM-guld för JSS

HC Dalen spikar truppen – sista pusselbiten på plats

JIK värvar från kvalmotståndaren

Tungt tapp för Tord