Kuggen förlänger med Highlanders

Säsongen är ännu inte över för Wetterbygden Highlanders. Med det hindrar inte klubben från att lägga en pusselbit på plats inför den nästa säsong redan nu.

Det återstår ännu ett par matcher i Superettan innan säsongen är över för Wetterbygden Highlanders.

Men trots det har klubben redan nu lagt en pusselbit på plats inför den kommande säsongen.

Mathias Liljeqvist, 25, har valt att förlänga sitt kontrakt med ytterligare en säsong, skriver klubben på sin sajt.

– För oss i Wetterbygden Basketball är detta en stor dag. I mina ögon tillhör Mathias Liljeqvist det absoluta toppskiktet Superettan har att erbjuda och då vet vi att det finns många duktiga och kompetenta spelare där ute. Matte är professionell ut i fingerspetsarna och betyder enormt mycket för vår unga organisation bara genom sitt sätt att vara, både på träningar och under matcherna. Med Mathias Liljeqvist har vi på alla sätt och vis lagt en monumental pusselbit i det som inte har någon annan ambition från organisationens sida än att bli något riktigt stort, vackert och slagkraftigt Wetterbygden Basketball på herrsidan, säger klubbens sportchef Dennis Aulander till Highlanders hemsida.

Mathias Liljeqvist:

– Jag har valt att stanna då Wetterbygdens ambitioner inför nästa säsong känns väldigt spännande och inspirerande. Jag har en klubb som tror på mig och vill fortsätta att satsa och ge mig chansen. Med det sagt hoppas jag att, efter vi avslutat denna säsong så starkt som möjligt, att vi snabbt kommer in i nästa säsong och fortsätta bygga upp basketen i Jönköping. Det kommer bli ett roligt år för både mig, klubben och för alla som sympatiserar med oss inom Jönköpingsområdet. Jag trivs jättebra i Jönköping och hoppas kunna bidra så mycket som möjligt till lagets framgångar även nästa säsong.

Missa inga lokala sportnyheter – ladda ned Sport JKPG:s app! 

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL IPHONE

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL ANDROID

Kommentarer

Fler nyheter

Finalplats i ungdoms OS för Annie

Rival kan tappa förre HV-stjärnan redan i höst

Väntat guld – damkvartett skrällde

Flera SM-guld för JSS

HC Dalen spikar truppen – sista pusselbiten på plats

JIK värvar från kvalmotståndaren

Tungt tapp för Tord

BILDEXTRA: Succé för cupfesten i Jönköping

Skadedrabbat Assyriska tappade poäng hemma

Sjätte förlusten för Tenhult