Erik Christensen hyllas med specialfilm

Erik Christensens karriär i HV71 är över. Nu hyllas kanadensaren av klubben med en film. 

Sport JKPG kunde i samband med HV71:s guldfirande i Knektaparken avslöja att Erik Christensens tid i Jönköping var över.

– Jag har tillbringat de senaste månaderna med att tänka på om det här var mitt sista år. Min dotter är fyra år och min son nästan tre. Det är förmodligen tid att börja tänka på andra saker, sade Christensen till Sport JKPG då.

– Vi får se under de närmaste månaderna om jag ändrar mig. Om jag bestämmer mig för att fortsätta spela kommer det inte vara här. Jag tror HV vill gå vidare och jag tror det är bäst för mig också. Jag börjar bli äldre och det finns många bra spelare här.

Ett par dagar senare bekräftade också klubben att de inte förlängde avtalet med kanadensaren.

Men nu hyllas centern, som fick avsluta sin HV-sejour med ett SM-guld, genom en film som HV publicerat på YouTube.

Fotnot: Den här artikeln publicerades ursprungligen 19 maj 2017. 

ALLT OM HV71 – GÅ TILL VÅR HV-SIDA

Missa inga lokala sportnyheter – ladda ned Sport JKPG:s app! 

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL IPHONE

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL ANDROID

Kommentarer

Fler nyheter

Finalplats i ungdoms OS för Annie

Rival kan tappa förre HV-stjärnan redan i höst

Väntat guld – damkvartett skrällde

Flera SM-guld för JSS

HC Dalen spikar truppen – sista pusselbiten på plats

JIK värvar från kvalmotståndaren

Tungt tapp för Tord

BILDEXTRA: Succé för cupfesten i Jönköping

Skadedrabbat Assyriska tappade poäng hemma

Sjätte förlusten för Tenhult