HV71:s hyllningsfilm till Christensen

Erik Christensens karriär i HV71 är över. Nu hyllas kanadensaren av klubben med en hyllningsfilm. 

Sport JKPG kunde i samband med HV71:s guldfirande i Knektaparken avslöja att Erik Christensens tid i Jönköping var över.

– Jag har tillbringat de senaste månaderna med att tänka på om det här var mitt sista år. Min dotter är fyra år och min son nästan tre. Det är förmodligen tid att börja tänka på andra saker, sade Christensen till Sport JKPG då.

– Vi får se under de närmaste månaderna om jag ändrar mig. Om jag bestämmer mig för att fortsätta spela kommer det inte vara här. Jag tror HV vill gå vidare och jag tror det är bäst för mig också. Jag börjar bli äldre och det finns många bra spelare här.

Ett par dagar senare bekräftade också klubben att de inte förlängde avtalet med kanadensaren.

Men nu hyllas centern, som fick avsluta sin HV-sejour med ett SM-guld, genom en film som HV publicerat på YouTube.

ALLT OM HV71 – GÅ TILL VÅR HV-SIDA

Missa inga lokala sportnyheter – ladda ned Sport JKPG:s app! 

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL IPHONE

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL ANDROID

Kommentarer

Fler nyheter

Skadedrabbat Assyriska tappade poäng hemma

Sjätte förlusten för Tenhult

Spartans slog Griffins

Meron avgjorde för Råslätt

Spartans utspelade i hemmapremiären

Inhoppande tränaren räddade Assyriska

Ny utklassning av Mariebo

BILDSPEL: Se alla bilder från SM-slutspelet

Flera förändringar i HV71 – så känner du igen lirarna

Tord förlorade med uddamål