Toppnamn förstärker Habo Wolley

Habo Wolley har gjort klart med den servemottagande spikern Johan Skoogh som närmast kommer från topplaget Hylte/Halmstad.

Habo Wolley har lagt en viktig pusselbit på plats inför den kommande säsongen. Den servemottangde spikern Johan Skoogh ansluter till laget efter ha spelat fyra år i Hylte/Halmstad.

– Det ska bli roligt att prova något nytt. Habo har kommit med en bra lösning och jag vet att jag kommer få mycket speltid, vilket ska bli roligt. Jag hoppas att jag kan ta ytterligare ett steg i min utveckling, hålla mig skadefri och att Habo ska kunna utmana topplagen än mer i år än förra året. Jag vet inte exakt hur truppen kommer se ut än, med med något mer förvärv kan det bli riktigt intressant, säger Skoogh i ett pressmeddelande.

Förutom sina fyra år i Hylte/Halmstad har spikern tre år med Rig Falköping i elitserien på meritlistan.

– Johan är en spelare vi haft ögon på många år. En mycket duktig servemottagare som kan spela både vänsterspiker och libero. Precis en sån spelare vi behöver och vi är oerhört nöjda att kunna presentera ett så pass meriterat nyförvärv, säger representanter från Habo Wolleys sportgrupp.

Kontraktet gäller över ett år.

Missa inga lokala sportnyheter – ladda ned Sport JKPG:s app! 

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL IPHONE

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL ANDROID

Kommentarer

Fler nyheter

HV71 fick en lektion – ”Gjorde inte skitjobbet”

Haidari: ”Jag saknar min ”bror” redan

VM-framgångar för Hallby-åkare

Förre HV-stjärnan om framtiden och NHL

Finalplats i ungdoms OS för Annie

Rival kan tappa förre HV-stjärnan redan i höst

Väntat guld – damkvartett skrällde

Flera SM-guld för JSS

HC Dalen spikar truppen – sista pusselbiten på plats

JIK värvar från kvalmotståndaren